Εκλογές 2023 – Μεταμόρφωση: Πήγε να ψηφίσει και του είπαν πως είναι καταχωρημένος ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Αναστάτωση προκλήθηκε στο 1ο λύκειο Μεταμόρφωσης, αφού πολίτες που πήγαν να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, είχαν δηλωθεί στον εκλογικό κατάλογο ως κάτοικοι εξωτερικού.

Σύμφωνα με το “Καλημέρα Ελλάδα” όταν πολίτης πήγε να ψηφίσει ειδοποιήθηκε πως στον κατάλογο  έχει καταχωρηθεί ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Μάλιστα φαίνεται πως δεν είναι ο μόνος καθώς αυτό συνέβη και σε άλλους.

Ο ψηφοφόρος που έκανε την καταγγελία αναφέρει πως είχε μπει στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, “Μάθε που ψηφίζεις” και είχε δει πως θα έπρεπε να ψηφίσει στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο, ενώ και στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία, είχε ψηφίσει στο ίδιο. Τελικά δεν κατάφερε να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google