Έκλεβαν τις γραμμές του τρένου

Έκλεβαν τις γραμμές του τρένου

Επί τω έργω συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Γενισέας και του αστυνομικού σταθμού Ευλάλου Ξάνθης τρεις άνδρες, ηλικίας 33, 37 και 41 χρόνων, να κλέβουν τις ράγες του ΟΣΕ.

Οι τρεις δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου μετέβησαν με ένα αγροτικό αυτοκίνητο σε αποθήκη του Ο.Σ.Ε. στην Ξάνθη αφαιρώντας μεταλλικές βάσεις σιδηροδρομικών γραμμών. 

Τη στιγμή ωστόσο που φόρτωναν τις σιδηροδρομικές γραμμές στο αυτοκίνητό τους κατέφτασαν οι αστυνομικοί συλλαμβάνοντας τον 37χρονο ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί του τράπηκαν αρχικά σε φυγή. Μέσα σε λίγα όμως λεπτά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους φορέσουν χειροπέδες.  

Οι τρεις δράστες είχαν αφαιρέσει συνολικά 115 μεταλλικές βάσεις σιδηροδρομικών γραμμών, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση του Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου των δραστών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην εισαγγελέα πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Γενισέας.

 

Πηγή: thrakitoday.com

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ