Έκλεβαν τάματα από εκκλησίες και τα πουλούσαν σε ενεχυροδανειστήρια

Δύο υποθέσεις κλοπών σε εκκλησίες, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Κισσάμου, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, μιας 44χρονης, ενός 60χρονου και ενός 51χρονου, ενώ η γυναίκα συνελήφθη και για κατοχή κάνναβης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 44χρονη στις 2 Νοεμβρίου, με τη μέθοδο της απασχόλησης, έκλεψε από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό Βουλγάρω του Δήμου Κισσάμου, τάματα, και διέφυγε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος.

Στη συνέχεια, πούλησαν τα τάματα σε ενεχυροδανειστήριο των Χανίων, ενώ σε έρευνα των αστυνομικών αυτά βρέθηκαν και επεστράφησαν στον υπεύθυνο του Ιερού Ναού.

Επίσης, από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, προέκυψε ότι και στις 25 Σεπτεμβρίου η ίδια γυναίκα είχε κλέψει χρήματα και τάματα από την εκκλησία του Κουρνά του Δήμου Αποκόρωνα, ενώ τότε, είχε διαφύγει με οδηγό τον 51χρονο. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 44χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ η 44χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: ekriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Πάνω από 200 Πόντιοι χόρεψαν στην πλατεία της Χίου – ΒΙΝΤΕΟ

«Έφυγε» από τη ζωή ο βετεράνος πολεμικός ανταποκριτής Γιώργος Γεωργιάδης

«Απόρθητο φρούριο» η Αθήνα για την επίσκεψη Ομπάμα

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ