Εκλεψαν τρόφιμα για να τα μοιράσουν

Η ώρα ήταν 10 το πρωί όταν στο σουπερμαρκετ Carefour Express στο κτήριο του πρώην ΤΕΒΕ και στην οδό Κορίνθου 30, στην Πάτρα,  άτομα εισέβαλαν με κουκούλες. Επικράτησε πανικός. Οι νέοι – όπως διαπίστωσαν πελάτες και ιδιοκτήτης του καταστήματος από τις φωνές τους – δήλωσαν πως το μόνο που θέλουν είναι τρόφιμα. 

Αμέσως πήραν τα πορτοκαλί καλαθάκια που προορίζονται για τις αγορές από το σούπερ μαρκετ και τα γέμιζαν με ότι έβρισκαν μπροστά τους δίνοντας έμφαση σε μορταδέλες, κρουασάν, τυροκομικά και γενικότερα ότι μπορούσαν να αρπάξουν με γρήγορες κινήσεις. 

Εξερχόμενοι του καταστήματος φώναξαν πως είναι από την “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” και πως τα τρόφιμα θα τα μοιράσουν στην λαϊκή. “Οσοι θέλετε, ελάτε στην λαική να σας τα δώσουμε τσάμπα”, φώναξαν και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα.

Μάλιστα έξω από το σούπερ μάρκετ ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τους σταματήσει και τότε ήρθε στα χέρια με τους νεαρούς που ωστόσο δεν ήθελαν να χτυπήσουν κανέναν. Κάποιοι πελάτες φώναξαν για βοήθεια. Οι νεαροί αποχώρησαν τρέχοντας.

Αξιοσημείωτη είναι η αντίδραση του απλού κόσμου που δήλωνε πως καλά έκαναν τα παιδιά και πως θα γίνουν κι άλλα τέτοια περιστατικά.

Πηγή: pelop.gr  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ