Έκλεψαν σάντουιτς και αναψυκτικά για… πέμπτη φορά

Έκλεψαν σάντουιτς και αναψυκτικά για… πέμπτη φορά

Για πέμπτη συνεχόμενη φορά, άγνωστοι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο μίνι μάρκετ στην περιοχή του Άι Γιάννη Χωστού, στην Κρήτη, με τους ιδιοκτήτες να αγανακτούν και να προχωρούν σε αυξημένα μέτρα προστασίας.

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, όταν δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, άνοιξαν τα ψυγεία για να αρπάξουν σάντουιτς. Η δράση τους όμως δεν σταμάτησε εκεί. Μετά από χρονικό διάστημα μιας ώρας επέστρεψαν ξανά στο μίνι μάρκετ για να αδειάσουν ψυγείο με αναψυκτικά. Πάντως, οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Ώρα 2.40 τα ξημερώματα. Τέσσερις άνδρες που επιβαίνουν σε μηχανές και έχοντας κρύψει με μπλούζες και με πετσέτες τα πρόσωπα τους, ξεκινούν το καταστροφικό τους έργο.

Αφαιρούν σάντουιτς σε χρόνο ρεκόρ και γίνονται καπνός. Όμως, επιστρέφουν στο σημείο μετά από μια ώρα, διότι όπως φαίνεται δίψασαν για να αφαιρέσουν αναψυκτικά.

Το κακό έχει παραγίνει δηλώνει η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ η οποία, δεν προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων καθώς όπως εξηγεί τις προηγούμενες τέσσερις φορές, οπότε κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, δεν υπήρξε καμία θετική εξέλιξη.

Πηγή: cretapost.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ