Έκλεισε το Κολωνάκι για… βερίκοκα

Έκλεισε το Κολωνάκι για… βερίκοκα

 

Πέμπτη μεσημέρι και η Ελλάδα παρακολουθεί για μια ακόμη φορά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα να εξελίσσονται και με το τοπίο ωστόσο να θολώνει όλο και περισσότερο πάρα να ξεκαθαρίζει για τις προθέσεις των δανειστών μας. Υπό αυτό το περιβάλλον λοιπόν δεν μπορεί πάρα να μην αποτελεί είδηση πως εκείνη ακριβώς την ώρα, ο Πόλ Τόμσεν, βρήκε λίγο χρόνο για να ψωνίσει βερίκοκα από την γνωστή «μπουτίκ» μαναβικής στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι.

Ο επικεφαλής της τρόικας, γνωστός στα πέριξ του Συντάγματος και για την αγάπη που τρέφει για τα ελληνικά προϊόντα, αφιέρωσε ένα δεκάλεπτο για να διαλέξει και να πληρώσει τα φρούτα, πλην όμως του διέφυγε το γεγονός ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα η πολυπληθέστατη προσωπική του ασφάλεια έκλεισε όπως είθισται να συμβαίνει τον δρόμο με ότι αυτό βέβαια συνεπάγεται. 

Το έτερο σχόλιο που μοιραία προκύπτει από το περιστατικό έχει να κάνει με το ότι η εν λόγω «μπουτίκ» φρούτων δεν έχει και τις πλέον ενδεικτικές τιμές της αγοράς. Για την ακρίβεια πουλάει κατά πολύ ακριβότερα και απευθύνεται κυρίως στα πιο άνετα πορτοφόλια του Κολωνακίου.

 

Πηγή: thepaper.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ