Έκαψαν το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου

Έκαψαν το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου

 

Μία πράξη άνευ προηγουμένου αποκαλύφθηκε, σήμερα το πρωί, στο δήμο Φαιστού όταν διαπιστώθηκε ότι το πυροσβεστικό όχημα του δήμου, που πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει συνδράμει σε περιπτώσεις πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή, είχε κλαπεί από το Ζαρό όπου βρισκόταν σταθμευμένο, έξω από το δημοτικό κατάστημα.

Παράλληλα οι δράστες φρόντισαν να καταστρέψουν τις κάμερες παρακολούθησης που πρόσφατα είχαν εγκατασταθεί στο σημείο, μετά από αλλεπάλληλα κρούσματα δολιοφθοράς στο ΚΕΠ στις Μοίρες, σε δημοτικά οχήματα, κάδους αλλά και μετά από περιπτώσεις κλοπής καυσίμων.

 

Το πυροσβεστικό όχημα, λίγο αργότερα, εντοπίστηκε μεταξύ Γαζίου και Κρουσώνα. Oi δράστες το είχαν καταστρέψει, καίγοντάς το! Για μια πράξη αδιανόητη και καταδικαστέα κάνει λόγο η δήμαρχος Φαιστού, Μαρία Πετρακογιώργη, υπογραμμίζοντας ότι κάποιος “δε θέλει να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα”! Μιλώντας στο Cretalive, η ίδια τόνισε ότι ο δράστης “τίθεται απέναντι στο κοινωνικό σύνολο”, καθώς το πυροσβεστικό όχημα αποτελούσε περιουσία του δήμου, και κατ’ επέκταση των πολιτών.

 

“Η Μεσαρά αισθάνεται ανασφάλεια. Περιμένουν την αστυνομία να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, όμως πρέπει να δρα και προληπτικά” – τονίζει η κ.Πετρακογιώργη, επαναφέροντας το μείζον θέμα της έλλειψης αστυνόμευσης στη Μεσαρά, όπου τα κρούσματα εγκληματικότητας παρουσιάζουν αυξητική τάση.

 

 

 

 

Πηγή: cretalive.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ