Έκανε το αμάξι του καλοκαιρινό και βγήκε παγανιά στους δρόμους – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μπορεί να θεωρούμε ότι τα έχουμε δει όλα στους ελληνικούς δρόμους, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι οδηγοί που ακόμα μας εκπλήσσουν δυσάρεστα.

Ασυνείδητοι οδηγοί φορτώνουν το αυτοκίνητό τους με ογκώδη αντικείμενα, αδιαφορώντας για τους πεζούς αλλά και τη σωματική ακεραιότητα των άλλων οδηγών.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από τη Λ. Ηρακλείου στη Νέα Ιωνία, ο συγκεκριμένος οδηγός έχοντας σπασμένο το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του φόρτωσε στα πίσω καθίσματα σωλήνες και σε σχάρα στο πάνω μέρος του οχήματος του ένα μεγάλο αντικείμενο.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.