Είχε σχέση και με την αδελφή της

Είχε σχέση και με την αδελφή της 

 

Οι ντόπιοι το ψιθύριζαν καιρό. Και ο 25χρονος που κατηγορείται για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό της 23χρονης φίλης του στη Νέα Μάκρη, το επιβεβαίωσε χθες στον ανακριτή. Ότι, δηλαδή, το “ερωτικό καυγαδάκι” που επικαλέστηκε προέκυψε από την αποκάλυψη της παράλληλης σχέσης του με την αδελφή της 23χρονης.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι όταν γνώρισε την 23χρονη έκανε παράλληλη σχέση με την 32χρονη αδερφή της. Υποστήριξε επίσης ότι όσο ήταν σε σχέση με την 23χρονη, η μεγάλη αδελφή της τον πίεζε να χωρίσει και εκείνη θα έπαιρνε διαζύγιο για να είναι μαζί.

Σύμφωνα πάντα με τον κατηγορούμενο, το βράδυ που έγινε το κακό, είχε αποκαλύψει τα πάντα στην 23χρονη. Το θύμα, τον πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να συναντηθούν για να του ζητήσει εξηγήσεις.

Λογομάχησαν και όπως λέει ο ίδιος αφού καυγάδισαν πολύ άσχημα εκείνη του επιτέθηκε και τον χαστούκισε.

Τότε, εκείνος απάντησε στο χαστούκι με χαστούκι και η κοπέλα έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Όπως είπε επίσης, τη μετέφερε ο ίδιος στον Ερυθρό Σταυρό και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ήταν εκείνος που ειδοποίησε την μεγάλη αδερφή της 23χρονης. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι έμεινε δύο ημέρες στο προσκέφαλο της κοπέλας.

Το περιστατικό που αποδείχθηκε μοιραίο, έγινε στις 5 Απριλίου και στις 7 του ίδιου μήνα ασκήθηκε δίωξη εναντίον του για απλή σωματική βλάβη. Χθες παραδόθηκε και μετά την απολογία του στον ανακριτή, προφυλακίστηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ