Είχαν τα μέλη της ίδιας συμμορίας στο ίδιο κελί

Είχαν τα μέλη της ίδιας συμμορίας στο ίδιο κελί

Μέλη της ίδιας συμμορίας, που είχαν συλληφθεί και καταδικαστεί για τους ίδιους λόγους, ήταν οι δύο δραπέτες ληστές που μαζί με συνεργούς τους σκότωσαν την 25χρονη Κατερίνα Ζώγαλη στα Ισθμια.

Οι Αρχές, κρατώντας τους μαζί, τους έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσουν τη «συνεργασία» τους εντός των φυλακών, να αποδράσουν και να συνεχίσουν και την εγκληματική τους δράση. Οπως ακριβώς είχε συμβεί στην περίπτωση των Παλαιοκώστα και Ριζάι, που μετήχθησαν ταυτόχρονα στον Κορυδαλλό και εκτέλεσαν με «καρμπόν» την απόδρασή τους με ελικόπτερο. Τα στοιχεία που προκύπτουν πλέον δείχνουν ότι οι δραπέτες αποτελούν σε μεγάλο βαθμό μέλη μιας συμμορίας, πράγμα που διευκόλυνε τόσο τον σχεδιασμό της απόδρασης όσο και την άμεση επάνοδό τους στην εγκληματική δράση.

Οπως διαπιστώθηκε χθες, εκτός από τον επικίνδυνο αλβανό δραπέτη Μάριαν Κόλα, στη ληστεία στη Μάνδρα και ακολούθως στη δολοφονία της κοπέλας πήρε μέρος και ο 35χρονος συμπατριώτης του Ερμάλ (ή Λίτορ) Ντρεμπάτα (ή Λίτα). Η συμμετοχή του αποδεικνύεται από δακτυλικό αποτύπωμα το οποίο εντοπίστηκε στο τζάμι του πίσω αριστερού παραθύρου του κλεμμένου αυτοκινήτου, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες στην περιοχή του Σολομού στην Κορινθία.

Ο Ντρεμπάτα ήταν μέλος της συμμορίας του Κόλα και είχε συλληφθεί λίγους μήνες μετά τη συμπλοκή με αστυνομικούς στον Βύρωνα, όπου δολοφονήθηκε ένας 25χρονος αλβανός υδραυλικός. Μαζί του είχε συλληφθεί και ένας αργεντινός κακοποιός, συνεργός του. Και αυτός ήταν κρατούμενος στα Τρίκαλα και επιχείρησε να αποδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε την τελευταία στιγμή.

 

Πηγή: Τα Νέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ