Εισβολή σε φαρμακοβιομηχανία – Οι κακοποιοί ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Παρά τα μέτρα της αστυνομίας και ενώ βρισκόταν σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας, σπείρα κακοποιών κατάφερε να εισβάλει σε εγκαταστάσεις μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας στα Μεσόγεια και να σηκώσει το χρηματοκιβώτιο.

Έσπασαν τα μέτρα της ΕΛΑΣ

Λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Παρασκευής οι δράστες έφτασαν στον χώρο της εταιρείας και με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και τα χέρια τους διέρρηξαν την πόρτα και μπήκαν στο κτίριο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το enikos.gr φαίνονται να ανεβαίνουν τα σκαλιά τρία άτομα, με έναν από τους δράστες να εντοπίζει την κάμερα ασφαλείας και να την στρέφει προς άλλο σημείο, ώστε να μην καταγράφει τις κινήσεις τους.

Οι ίδιες πήγες ενημέρωσης αναφέρουν πως οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν το ένα από τα δυο χρηματοκιβώτια της επιχείρησης και διέφυγαν από το σημείο με όχημα μεγάλου κυβισμού.

Άκουγαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης;

Ένα γεγονός που προκαλεί εντύπωση, ωστόσο, στις αρχές έχει να κάνει με το ότι οι δράστες αποχώρησαν από την φαρμακοβιομηχανία ελάχιστα λεπτά πριν φτάσουν οι πρώτες μηχανές με τους Ειδικούς Φρουρούς της ομάδας ΔΙΑΣ κάτι που σημαίνει ότι άκουγαν τις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ