Ειδικός αποκαλύπτει τα λάθη στο πρώτο ραντεβού που μπορούν να τινάξουν στον αέρα ένα φλερτ

Το πρώτο ραντεβού είναι τόσο σημαντικό όσο και το πρώτο φιλί για την εξέλιξη μίας σχέσης, σύμφωνα με ειδικούς.

Μία από τις πιο γνωστές προξενήτρες της Αυστραλίας, η ψυχολόγος σχέσεων Ιβόν Άλεν, αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνδρες και οι γυναίκες όταν βγαίνουν πρώτη φορά ραντεβού, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει δεύτερο.

Το μεγαλύτερο λάθος των ανδρών, σύμφωνα με τη ψυχολόγο σχέσεων, είναι να ρωτήσουν τη γυναίκα για τους πρώην της ή να αναφερθούν στο δικό τους ερωτικό παρελθόν. Σημαντικό “φάουλ” είναι να απαντήσουν στο τηλέφωνο, εκτός αν πρόκειται για θέμα της δουλειάς τους, ή να μιλούν υπερβολικά πολύ για τη δουλειά και τον εαυτό τους για να εντυπωσιάσουν τη συνοδό τους.

Σοβαρό λάθος θεωρεί η ειδικός το να μιλά ο άνδρας άσχημα για άλλα άτομα, καθώς οι γυναίκες το εκλαμβάνουν σαν άσχημο σημάδι, με τη λογική ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και σε εκείνες. Επίσης, σφάλμα είναι να ελέγχει συχνά διάφορα gadgets ή να μην έχει ντυθεί κατάλληλα για την περίσταση. Σε καμία περίπτωση, τέλος, δεν μπορεί να πιέσει τη γυναίκα να πιει, καθώς θα την κάνει να μην νιώθει ασφαλής.

Οι γυναίκες κάνουν συχνά το λάθος να πηγαίνουν στο ραντεβού με τα ρούχα που φορούσαν στη δουλειά, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία τους. Μιλούν επίσης υπερβολικά πολύ για την καριέρα τους ή “βομβαρδίζουν” με ερωτήσεις τον άνδρα, κάνοντάς τον να αισθανθεί ότι περνά από ανάκριση. Ταυτόχρονα, η ειδικός επισημαίνει ότι δεν είναι σωστό να επιμένουν σε θέματα συζήτησης που ενδιαφέρουν μόνο εκείνες.

Όταν επιλέγουν πιάτα από το μενού, η ειδικός θεωρεί ότι είναι σφάλμα να διαλέξουν όσα απαιτούν πολύπλοκη διαδικασία για να καταναλωθούν, διότι θα αποσπάται η προσοχή τους από τη συζήτηση.

Τέλος, η ψυχολόγος θεωρεί λάθος εάν οι γυναίκες δεν επιτρέπουν στον άνδρα να παραγγείλει ή να πληρώσει τον λογαριασμό όταν το ζητήσει, διότι αυτό τον κάνει να νιώσει άβολα.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ