Έγκλημα στις φυλακές Χανίων: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών οδηγήθηκε σήμερα ο 43χρονος Γεωργιανός, ο οποίος δολοφόνησε συγκρατούμενό του μέσα στις φυλακές των Χανίων, το απόγευμα του Σαββάτου. Ο 43χρονος, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 1η Ιουλίου, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων, σύμφωνα με το cretalive.gr. Ο Γεωργιανός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοχρησίας για τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 49χρονου ομοεθνή συγκρατούμενού του, με τη χρήση αυτοσχέδιου αιχμηρού αντικειμένου.

Σε δηλώσεις του, ο διευθυντής του καταστήματος κράτησης «Κρήτη 1», Γιώργος Κονταξάκης τόνισε ότι διενεργείται προανάκριση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, σχετικά με τα κίνητρα της δολοφονίας. Αναφερόμενος στο άγριο έγκλημα, ο κ, Κονταξάκης υποστήριξε ότι η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση ώστε να επικρατήσει ηρεμία στη φυλακή, ενώ το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε αμέσως.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος Γεωργιανός εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου και σε δύο χρόνια είχε το δικαίωμα να αιτηθεί την αποφυλάκισή του. Μετά τη δολοφονία του 49χρονου ομοεθνή του, κρατείται σε ειδικό κελί απομόνωσης των φυλακών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ