Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Nέες αποκαλύψεις από την ξαδέλφη της Δώρας

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο που σόκαρε όλη τη χώρα.

Η ξαδέλφη του θύματος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε πως ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Ρόδο είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε την Δώρα προτού την δολοφονήσει.

Η ίδια, σοκαρισμένη από τη δολοφονία σημειώνει πως ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος πήρε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για το τίποτα” τόνισε σημειώνοντας πως δεν την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν. “Ένας άνθρωπος που αγαπάει, παρακαλάει” ανέφερε.

Όπως είπε, η Δώρα ήταν μαζί με τον δράση 8 μήνες όμως τους πρώτους 6 μήνες δεν είχε δείξει σημάδια βίαιης ή χειριστικής συμπεριφοράς.

 

«Στους 6 μήνες δεν είχε δείξει τίποτα, αλλά βρίσκονταν λίγο γιατί ήταν η καραντίνα και η Δώρα διάβαζε για το μεταπτυχιακό. Το καλοκαίρι που τελείωσε με το μεταπτυχιακό, άρχισαν να βρίσκονται πιο πολύ και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Νοίκιασαν ένα σπίτι, το έφτιαξαν, η Δώρα ήταν χαρούμενη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα πρώτα μικρά σημάδια εμφανίστηκαν όταν άρχισαν να μένουν μαζί. «’Μην δεις τηλεόραση μόνη σου. Έλα να κοιμόμαστε μαζί’ της έλεγε οπότε η Δώραα σκεφτόταν ότι απλώς θέλει να κοιμούνται μαζί, επειδή μόλις είχαν συγκατοικήσει». 

Η ξαδέλφη του θύματος δήλωσε ότι η Δώρα δεν ήξερε ότι είχε προβλήματα με τις προηγούμενες σχέσεις του. «Ακόμα και να είχε σπρώξει κοπέλα και να μαθευόταν η Δώρα δεν θα ήταν μαζί του», τόνισε.

Μετά τον χωρισμό τους η ξαδέλφη της Δώρας ανέφερε πως τους είχε φανεί ύποπτο πως ο δράστης δεν την ενοχλούσε, ούτε της έστελνε μηνύματα και η Δώρα ένιωθε ανακούφιση. “Όταν ήρθε η μητέρα της την προηγούμενη μέρα του φόνου, φέυγοντας να πάει στο σπίτι της μου λέει: ‘Μαρία την παρακολουθεί. Έχει νοικιάσει ένα αυτοκίνητο και την παρακολουθεί”.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.