Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Συγκλονίζει καθηγήτρια της Καρολάιν: Ζούσε μία παραμυθένια ζωή – ΒΙΝΤΕΟ

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Αλόννησο το τελευταίο αντίο στην 20χρονη Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

“Είναι μία δύσκολη μέρα για όλους μας σήμερα γιατί αναγκαζόμαστε να δεχτούμε πλέον αυτό το γεγονός το οποίο μας έχει σοκάρει, που δεν θέλαμε να το πιστέψουμε μέχρι σήμερα. Νομίζαμε ότι είναι ψέμα. Ήταν ένα παιδί που ζούσε μία ζωή παραμυθένια. Την βλέπαμε μαζί με τον σύζυγό της, τον Μπάμπη, να περνούν όμορφες στιγμές στο νησί και όλοι αισθανόμασταν τη χαρά τους. Καμαρώναμε που τους βλέπαμε να έχουν μία τόσο ευτυχισμένη ζωή. Σήμερα δυστυχώς ο ένας θα αποχωριστεί τον άλλο”, είπε καθηγήτρια της Καρολάιν μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Ήταν ένα κορίτσι που με ό,τι ασχολούταν κατάφερνε να είναι πρώτη, στο σχολείο, στον αθλητισμό, στον προσκοπισμό. Ήταν φίλη με όλους. Ήταν η καρδιά της παρέας. Είναι ένα παιδί που κατάφερε γενικά να πετύχει τους στόχους του και να κάνει τους εκπαιδευτικούς της, τους γονείς της, τους φίλους της να καμαρώνουν. Ήταν ένα παιδί που μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να πετύχει όλους τους στόχους της ζωής της, λες και ήξερε ότι θα φύγει τόσο γρήγορα από τη ζωή. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί. Και αυτή και σύζυγός της ήταν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ