Γλυκά Νερά – Αστυνομικός κρατά στην αγκαλιά του το μωρό της άτυχης Καρολάιν – Συγκινητική ΦΩΤΟ

Μία συγκινητική φωτογραφία με αστυνομικό να κρατά στην αγκαλιά του το 11 μηνών μωρό της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

“Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας ..”, ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία ο κ. Καλλιακμάνης.

Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών και Ληστειών, θεωρούν ότι οι έρευνες και η τεχνολογία θα βοηθήσει να αποκαλυφθεί σύντομα η ταυτότητα των δραστών λόγω λαθών που έκαναν. Πιστεύεται ότι πρόκειται για σεσημασμένους ληστές, για μέλη εγκληματικών ομάδων που έχουν κάνει στο παρελθόν ληστείες με τους ιδιοκτήτες μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, έχει δοθεί εντολή να ασχοληθούν τα εγκληματολογικά εργαστήρια κατά προτεραιότητα με τα στοιχεία DNA που συλλέχθηκαν και κατά δεύτερο χρόνο με αποτυπώματα.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.