Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Από μαξιλάρι πιθανόν ο θάνατος της γυναίκας – 10.000 ευρώ άρπαξαν οι δράστες

Ένα άγριο σκηνικό αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στη μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά, όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα, ο σύζυγός της δεμένος σε καρέκλα και το το 11 μηνών βρέφος τους να κλαίει δίπλα του. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ1 η άτυχη γυναίκα, μόλις 20 ετών, όπως είπαν οι αστυνομικοί, δεν έφερε εμφανή εξωτερικά τραύματα και πιθανότατα ο θάνατός της να ήταν ασφυκτικός και να προήλθε από κάποιο μαξιλάρι. Η 20χρονη βρέθηκε στη σοφίτα της μονοκατοικίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι, είχαν κρεμάσει τον σκύλο μέσα στην οικία. Όπως είπε ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα μπήκαν στο σπίτι τρεις δράστες, δύο ψηλοί κι ένας πιο κοντός με κουκούλες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, παραβιάζοντας ένα παράθυρο στο πίσω μέρος της μονοκατοικίας.

Τον έδεσαν στην καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Όπως κατέθεσε ο ίδιος, άρπαξαν 10.000 ευρώ και έφυγαν. Ο 32χρονος σύζυγος κατάφερε τα ξημερώματα να ενεργοποιήσει το κινητό του και επειδή ήταν δεμένος, με τη μύτη κατάφερε να καλέσει την Άμεση Δράση. Η έρευνα για τον εντοπισμό των ληστών – δολοφόνων βρίσκεται σε εξέλιξη και την έχουν αναλάβει η Ασφάλεια Παλλήνης αλλά και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ