Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 75 ετών, ο ιδρυτής του ΑΝΤ1, Μίνως Κυριακού.
Ο Μίνως Κυριακού γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1942. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη ναυτιλία ενώ στα τέλη της δεκαετίας του ’80, δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των μέσων ενημέρωσης με την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού ANT1 FM 97.2 στην Αθήνα. Το 1989, ένα έτος μετά την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού, εγκαινιάστηκε η τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Ο Μίνωας Κυριακού διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (2004-2009), είχε αναλάβει τη διοίκηση του Πανελληνίου Γ.Σ. και συνέβαλε στην αναβίωση του διεθνούς αθλητικού μίτινγκ «Τσικλητήρια».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, σε ανακοίνωση της οικογένειας Κυριακού αναφέρεται: «με βαθιά συγκίνηση και θλίψη, σύσσωμη η οικογένεια Κυριακού αποχαιρετά τον πολυαγαπημένο μας Μίνω, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, από ανακοπή καρδιάς αργά το απόγευμα.
Ο Μίνως Κυριακού γεννήθηκε το 1942 και δραστηριοποιήθηκε με τη Ναυτιλία και τα Μέσα Ενημέρωσης. Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ίδρυσε το ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 FM 97.2. Το 1989 εγκαινίασε τη λειτουργία της και η τηλεόραση του ΑΝΤ1».
Τραμπ για χανταϊό: «Ελπίζουμε ότι είναι υπό έλεγχο» – Σάλος για τις περικοπές των ΗΠΑ σε έρευνες για τη μεταδοτικότητά του
Λευκάδα: Μυστήριο με το θαλάσσιο drone που εντόπισαν ψαράδες – Εξετάζεται αν συνδέεται με την Ουκρανία
Κηφισιά: Στη φυλακή ο διανομέας που πετούσε πέτρες σε πολίτες – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του
FT: Οι γιοι του Τραμπ επενδύουν σε funds που στηρίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ – 1 δισ. δολάρια σε drones και AI
Metallica: Εικόνες και βίντεο από το soundcheck στο ΟΑΚΑ που «ταρακούνησε» την Αθήνα – Ποια τραγούδια έπαιξαν
ENIKOS NETWORK
Ηλεκτρικό πατίνι: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του 12χρονου