Έφοδος του ΣΔΟΕ σε Άντζελα-Τερλέγκα-Κιάμο

Έφοδος του ΣΔΟΕ σε Άντζελα-Τερλέγκα-Κιάμο

 

Έφοδο στους χώρους που εμφανίζονταν η Άντζελα Δημητρίου με τον Βασίλη Τερλέγκα αλλά και ο Πάνος Κιάμος στη Χαλκίδα έκανε το ΣΔΟΕ το βράδυ του Σαββάτου.

 

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ξεκίνησαν από το Γυμνάσιο Δροσιάς, όπου τραγουδούσαν η Άντζελα Δημητρίου με τον Βασίλη Τερλέγκα. Έκαναν την εμφάνισή τους στο χώρο κατά τις 12 το βράδυ και ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός. Τσέκαραν αν ήταν νομότυπα τα εισιτήρια, αν κόβονταν αποδείξεις, τις συμφωνίες με τους καλλιτέχνες, ακόμη και την κάβα!  “Ο έλεγχος κράτησε μία ώρα και δεν βρέθηκε καμία παρατυπία” δήλωσε στο egnomi.gr ο υπεύθυνος της εκδήλωσης Βασίλης Περδίκης.

 

Κατά τις δύο τα ξημερώματα, το κλιμάκιο των ελεγκτών πήγε και στο Thalassa Live στη Γλύφα, όπου τραγουδούσε ζωντανά ο Πάνος Κιάμος. Και εκεί, εστίασαν στα εισιτήρια, τις αποδείξεις, αλλά και την ασφάλιση του προσωπικού.Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου του νυχτερινού κέντρου, Τάκη Καρρά, στο egnomi.gr, ο έλεγχος είχε πολύ μικρή διάρκεια, καθώς ήταν όλα κομμένα κανονικά και δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις.

 

Πηγή:egnomi.gr

 

Διαβάστε επίσης:

«Τρύπωσαν» στο καμαρίνι της Άντζελας

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ