Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας σε παράνομο καζίνο – ΦΩΤΟ

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχων για τη βεβαίωση παραβάσεων που αφορούν στη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε, την περασμένη Πέμπτη, σε περιοχή της Αθήνας, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του καταστήματος και δύο πελάτες-παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα τη παραβάσεις των νόμων για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Στο χώρο είχαν εγκατασταθεί 19 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε δύο εκ των οποίων κατελήφθησαν οι πελάτες να συμμετέχουν σε παράνομα τυχερά παίγνια και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος αποτελούσε το κέντρο διαχείρισης και ελέγχου (server).

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 20 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών με σκληρούς δίσκους, 21 οθόνες και λοιπά περιφερειακά Η/Υ, πέντε κάμερες και καταγραφικό, καθώς και χρηματικό ποσό.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.