Έφοδος στη χωματερή

Eπιθεωρητές της δημόσιας υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής έκαναν έφοδο στην παράνομη χωματερή στη Λυκόβρυση και έμειναν άφωνοι από τις εικόνες που αντίκρυσαν…Κατέγραψαν τα πάντα και ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση των σκουπιδιών και των εύφλεκτων υλικών που απειλούν την ευρύτερη περιοχή, αφού πέρα από τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς.

Έδωσαν πάντως μικρή προθεσμία για την απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών από τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου.

Έτσι τα φορτηγά έπιασαν νύχτα δουλειά και μέσα στο Σαββατοκύριακο άρχισαν να μεταφέρουν προς την επίσημη χωματερή των Άνω Λιοσίων το …υλικό που είχε αποθηκευτεί παράνομα στη Λυκόβρυση.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  και πρώην δήμαρχος Πεύκης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, που παρακολουθεί από κοντά το θέμα κι έχει ζητήσει να απομακρυνθεί άμεσα από την πόλη αυτή η «βόμβα», τόνισε ότι είναι ανεπίτρεπτο ο δήμαρχος να μην σέβεται ούτε νόμους ούτε τίποτα και να λειτουργεί παράνομη χωματερή μέσα στην πόλη”. ΠΗΓΗ: www.xtypos.eu 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ