Εφιάλτης για γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθη 33χρονος που την κρατούσε «φυλακισμένη» και την εξέδιδε

Για εμπορία ανθρώπων και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών κατηγορείται ένας 33χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου (7/1) στην Αθήνα στο πλαίσιο επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 33χρονος από τον Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020, προέβαινε με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας στην κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση γυναίκας μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού.
Ο 33χρονος, υποδυόμενος τον ιδιοκτήτη καταστήματος, προσέγγισε την γυναίκα με το πρόσχημα να της προσφέρει εργασία, εκμεταλλευόμενος την δυσχερή οικονομική της κατάσταση.  Στη συνέχεια, την οδήγησε στο διαμέρισμα του με την πρόφαση της φιλοξενίας και την κρατούσε εκεί χωρίς τη θέλησή της, επιτηρώντας πλήρως τις κινήσεις της.

Στη συνέχεια , ασκώντας σε βάρος της βία, προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της, την εξανάγκασε να εκδίδεται μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού, μεταφέροντας την ο ίδιος στα σημεία των ραντεβού με τους πελάτες και παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -6.890- ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο, τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του σε παρόμοιες υποθέσεις.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ