Εφιάλτης για 15χρονη στη Ρόδο: «Δράκος» του Instagram την απειλούσε για να του στείλει γυμνές φωτογραφίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στη Ρόδο μια νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης από «δράκο» του Instagram ο οποίος κατόρθωσε, με απειλές εναντίον της ίδιας και της οικογένειάς της, να την πείσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, μια 15χρονη κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού ότι πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε αίτημα φιλίας στον λογαριασμό της στο Instagram από ένα άγνωστο άτομο με το οποίο άρχισε να συνομιλεί.

Στην πορεία την απείλησε ότι θα έκανε κακό στην οικογένειά της αν δεν του έστελνε γυμνές φωτογραφίες και το κορίτσι από φόβο ενέδωσε.

Τότε εκείνος έγινε ιδιαίτερα πιεστικό και της ζητούσε να του στείλει κι άλλες γυμνές φωτογραφίες της απειλώντας την αυτή την φορά ότι αν δεν υπάκουε, θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες που του είχε ήδη αποστείλει.

Η 15χρονη, όπως είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, dimokratiki.gr, τον μπλόκαρε και ενημέρωσε τους γονείς της και τις Αρχές.

Εξετάστηκαν ήδη και οι γονείς της ανήλικης, ενώ η δικογραφία που έχει σχηματιστεί θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα παραγγελθεί η διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη και να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να λογοδοτήσει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ