Έφη Αχτσιόγλου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του Δημήτρη Τζανακόπουλου – ΦΩΤΟ

Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια εξέφρασαν η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, επιλέγοντας, μάλιστα, να ανεβάσουν μία κοινή τους φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στα social media. Η βουλευτής και υπεύθυνη του Τομέα Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η ίδια σχολίασε το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια και εξέφρασε τις αντιρρήσεις της, γράφοντας: Λέμε όχι στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια. Ένα νομοσχέδιο βαθιά συντηρητικό, που παραγνωρίζει το συμφέρον του παιδιού προς όφελος μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Που προβλέπει οριζόντιες ρυθμίσεις εκεί όπου απαιτείται εξατομικευμένη κρίση με γνώμονα τις ανάγκες του παιδιού. Που δεν αντιμετωπίζει το παιδί ως αυθύπαρκτη οντότητα αλλά σαν μήλο της έριδος. Λέμε όχι από σεβασμό στα δικαιώματα των θυμάτων οικογενειακής βίας. Λέμε όχι με ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας”.  

Ακριβώς την ίδια ανάρτηση έκανε και ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook. Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ανήρτησαν κοινή τους φωτογραφία.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.