Έχει μετατρέψει το πάρκο σε ιδιωτικό πάρκινγκ – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Ο συγκεκριμένος οδηγός φαίνεται ότι δεν γνωρίζει ακριβώς τι σημαίνει παρκάρισμα στην πόλη. Έτσι όπου και αν βρεθεί, προφανώς, παρκάρει το αυτοκίνητό του.Σε πεζοδρόμιο, σε πλατεία, σε πάρκο, όπου τον βολεύει. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, διάλεξε να παρκάρει στην αρχή της Συγγρού, μέσα σε πάρκο. Τουλάχιστον απαράδεκτη συμπεριφορά, απέναντι στους συμπολίτες του, οι οποίοι είναι αγανακτισμένοι καθώς ο συγκεκριμένος οδηγός παρκάρει παράνομα καθημερινά.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.