Εμπρησμός στο Real Group: Οι αρχές εξετάζουν αν ο 27χρονος εμπλέκεται και στην επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της ΝΔ στην Πεύκη

Νέες πληροφορίες για τη σύλληψη του 27χρονου, ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης στο Real Group τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 27χρονος συνελήφθη έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστώσουν αν ο 27χρονος που φέρεται ως κύριος ύποπτος για τον εμπρησμό στο Real Group εμπλέκεται και στην εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πεύκη, καθώς και σε άλλους εμπρησμούς.

Στις 27 Απριλίου του 2022  άγνωστοι πέταξαν τα ξημερώματα εκρηκτικό μηχανισμό με γκαζάκια στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Δημοκρατίας στην Πεύκη.

Ο μηχανισμός εξερράγη, προκαλώντας φωτιά και υλικές ζημιές στο εσωτερικό των γραφείων που βρίσκονται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας, μεταξύ δυο άλλων επιχειρήσεων. Η φωτιά σβήστηκε προτού επεκταθεί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ