Δύτης «ψάρεψε» καλάσνικοφ στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Δεν πίστευε στα μάτια του με το θέαμα που αντίκρισε ένας δύτης, όταν βούτηξε μαζί με την παρέα του στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης το μεσημέρι του Σαββάτου και, αντί για ψάρι, έβγαλε από τον βυθό ένα … καλάσνικοφ!

Η παρέα είχε πάει στην παραλία της λεωφόρου Σουνίου προκειμένου να προπονηθεί στην ελεύθερη κατάδυση στο σημείο «Πηγάδι», που αποτελεί κατεξοχήν μέρος δοκιμής για τους δύτες. Κολυμπώντας στην επιφάνεια που εντόπισαν στον βυθό ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ψαροντούφεκο. Αμέσως βούτηξαν για να το πιάσουν, καθώς νόμισαν ότι το είχε χάσει κάποιος ψαράς, όμως πλησιάζοντας προς τον πυθμένα κατάλαβαν ότι επρόκειτο για πολεμικό όπλο τύπου ΑΚ-47.

Αφού έβγαλαν το καλάσνικοφ στην παραλία και φωτογραφήθηκαν με αυτό, ειδοποίησαν αμέσως το Λιμενικό, καθώς υπήρχε το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο όπλο να έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιους σε εγκληματικές ενέργειες και οι δράστες να το πέταξαν στον βυθό για να το ξεφορτωθούν και να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Το σημείο όπου εντοπίστηκε το καλάσνικοφ απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από τη νησίδα «Πάτροκλος» και στο παρελθόν έχουν βρεθεί βυθισμένα αυτοκίνητα, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί από κακοποιούς σε ληστείες και άλλες παρανομίες. Μάλιστα, η περιοχή αποκαλείται «νεκροταφείο αυτοκινήτων»!

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ