Δύσκολες ώρες για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Δύσκολες ώρες περνάει ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος και η οικογένειά του καθώς ”έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία μόλις 27χρονών η πολυαγαπημένη του ανιψιά, Αντιγόνη.

Η Αντιγόνη ήταν κόρη του μεγαλύτερου αδερφού του Φώτη, Αλέξανδρου, ο οποίος είναι γνωστός και ως «βασιλιάς των διαμαντιών».

Η άτυχη κοπέλα κηδεύτηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μεσημέρι της Πέμπτης στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της Έμυ και η μικρότερη αδερφή της Μαρία, που αρνιόταν να πιστέψουν το άδικο χτύπημα της μοίρας. Εκεί ήταν και η γιαγιά του κοριτσιού και μητέρα των αδερφών Σεργουλόπουλου, Μαρία, αλλά και η αδερφή της, η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Γιουλάκη.

Το άτυχο κορίτσι, σπούδαζε στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου και παράλληλα με τα μαθήματά της, βρισκόταν στο πλευρό του θείου της καθώς ήταν μέλος στο Φ&Μ Live, που παρουσίαζε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, ως εκπαιδευόμενη δημοσιογράφος.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ελληνικό πανεπιστήμιο, πριν από περίπου τρεισήμισι χρόνια, η Αντιγόνη αποφάσισε να φύγει στην Ολλανδία για μεταπτυχιακές σπουδές. Φτάνοντας εκεί ωστόσο άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια που μαρτυρούσαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το νεαρό κορίτσι άρχισε να παραπονιέται στους οικείους της για έντονες κρυάδες, τις οποίες προσπαθούσε να καλύψει φορώντας περισσότερα ρούχα.

Όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο ακίνδυνα καθώς σε ένα ταξίδι της στην Ελλάδα και μετά από ιατρικές εξετάσεις, η Αντιγόνη διαγνώστηκε με λευχαιμία σε προχωρημένο στάδιο. Η Αντιγόνη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση και παρότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, κάποιες σοβαρές επιπλοκές κατέστρεψαν σταδιακά όλα τα ζωτικά της όργανα, ώσπου πριν από λίγες ημέρες το λαμπερό της βλέμμα έσβησε για πάντα βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

Τελευταία επιθυμία του νεαρού κοριτσιού ήταν να βρεθούν όλοι μαζί το καλοκαίρι στο πολυαγαπημένο τους νησί, την Άνδρο. Και αυτό έκαναν… Αν και κανένας δεν ήθελε να πιστέψει ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο καλοκαίρι που θα περνούσαν μαζί, η συγκέντρωση έμοιαζε με αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ