Δύο συλλήψεις για τον άφαντο κτηνοτρόφο από την Κρήτη- Θεωρείται βέβαιο ότι δολοφονήθηκε- ΒΙΝΤΕΟ

Δύο άτομα συνελήφθησαν σχετικά με την εξαφάνιση του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, ο οποίος θεωρείται βέβαιο ότι δολοφονήθηκε.

Αν και δεν έχει βρεθεί η σορός του άνδρας που εξαφανίστηκε στις 7 Μαρτίου, όταν πήγε για να δει το κοπάδι του και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής, οι Αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες από τα Σφακιά, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Οι δύο συλληφθέντες, 39 και 44 ετών μένουν στα Σφακιά και γνώριζαν τον άτυχο ηλικιωμένο, όμως δεν είναι σαφές τι όπλισε τα χέρια τους ή πού εξαφάνισαν το πτώμα του.

Πληροφορίες, οπτικό υλικό, αντικείμενα και ευρήματα που σχετίζονται με το έγκλημα και την εξαφάνιση του ηλικιωμένου, βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, σε σημεία στα οποία επισκέπτονταν οι συλληφθέντες.

Το πρώτο 24ωρο της εξαφάνισης του 70χρονου κεραία κινητής τηλεφωνίας στα Σφακιά έδωσε σήμα από το κινητό του ενός στην περιοχή από τα Σφακιά προς Φραγκοκάστελλο, όμως στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε. Σε μεταγενέστερο χρόνο υπήρξε σήμα από το κινητό του δεύτερου, στην περιοχή του Πλατανιά, από το Πατελάρι προς τον Σουγιά, όμως ο ηλικιωμένος δεν βρέθηκε πουθενά.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ