Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στη Δυτική Αττική – Σε ειδική κρύπτη εντοπίστηκαν 6,5 κιλά ηρωίνης – ΒΙΝΤΕΟ

Σε δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στη Δυτική Αττική προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής πέρασαν χειροπέδες σε έναν 39χρονο και μία 27χρονη, ενώ κατέσχεσαν περισσότερα από έξι κιλά ηρωίνης.

Οι δύο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν έπειτα από διερεύνηση σχετικών πληροφοριών περί διακίνησης ηρωίνης σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και κυρίως σε αυτή των Αχαρνών. Αρχικά, εντοπίστηκε ο 39χρονος το μεσημέρι της Τρίτης (26/9), στην περιοχή της Κηφισιάς. Ο 39χρονος κινείτο με ένα όχημα και οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο.

Τότε, εντόπισαν μέσα σε ειδική κρύπτη εντός του οχήματός του, 13 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν έξι κιλά και 560 γραμμάρια ηρωίνης.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε η 27χρονη σε σπίτι στην περιοχή των Μελισσίων. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., στην κατοχή της και μέσα στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα φαρμακευτικά δισκία, ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε βίντεο από τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στην ειδική κρύπτη, στο αυτοκίνητο του 39χρονου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ