Δυο ηλικιωμένοι έβαλαν τέλος στη ζωή τους

Τραγικό τέλος στη ζωή τους έβαλαν δυο ηλικιωμένοι στην Κρήτη ανεβάζοντας τον αριθμό των αυτοκτονιών στις 650 τα τελευταία 15 χρόνια στο νησί.

Μέσα σε ένα 24ωρο σημειώθηκαν δύο αυτοκτονίες με κοινά χαρακτηριστικά, που δεν αφορούσαν στην κρίση. Πιο πρόσφατη, η αυτοχειρία του 68χρονου άνδρα στο Χανδρά Σητείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο 68χρονος άνδρας, μη μπορώντας να αντέξει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, αποφάσισε τον τελευταίο καιρό να απομονωθεί από συγγενείς και φίλους του. Κάποιοι μάλιστα είχαν καιρό να τον δουν και ρωτούσαν γι’αυτόν.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που ζούσε μόνος του χωρίς οικογένεια και παιδιά, βγήκε έξω από το σπίτι του χθες το πρωί και λίγα μέτρα παρακάτω κάθισε σε ένα παγκάκι. Στηρίζοντας το κυνηγετικό όπλο στο οδόστρωμα, έδωσε τέλος στη ζωή του πυροβολώντας τον εαυτό του μέσα στο στόμα.

Ένας άλλος ηλικιωμένος από τα Χανιά έβαλε τέλος στη ζωή του αφού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι προκαλώντας διαμπερές τραύμα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο γενικό νοσοκομείο Χανίων να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 73χρονος άφησε την τελευταία του πνοή καθώς τα τραύματα του δεν άφηναν περιθώρια.

Ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα με το οποίο αποχαιρετούσε την οικογένεια του και όπως ανέφερε υψηλόβαθμη αστυνομική πηγή, τα όσα έγραφε ήταν αποτέλεσμα αγανάκτησης και ψυχολογικής κούρασης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ