Δρομολόγιο Αγρίνιο – Πάτρα: Σαν «σαρδέλες» οι επιβάτες μέσα στο ΚΤΕΛ – Τι καταγγέλλει επιβάτης

Σαν σαρδέλες, κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον, μεταφέρονται επιβάτες από λεωφορεία του ΚΤΕΛ, στη γραμμή Αγρίνιο – Πάτρα.

Οι εικόνες από το εσωτερικό του λεωφορείου που παρουσίασε το OPEN και η εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία», μιλούν από μόνες τους. Η κατάσταση είναι δραματική.

Το Σάββατο, στο απογευματινό δρομολόγιο της γραμμής Αγρίνιο – Πάτρα του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας το λεωφορείο ήταν γεμάτο, ενώ πολλοί επιβάτες παρέμεναν όρθιοι στον διάδρομο, με κίνδυνο έναν σοβαρό τραυματισμό σε περίπτωση ακόμη και ενός απλού, απότομου φρεναρίσματος.

Σε ένα δρομολόγιο διάρκειας 2-2,5 ωρών – καθώς το λεωφορείο περνά από χωριά και επιβιβάζει κόσμο- και σε ένα όχημα χωρίς χειρολαβές, επιβάτες ταξιδεύουν όρθιοι με ό, τι κινδύνους αυτό εγκυμονεί.

Επιβάτης του συγκεκριμένου ΚΤΕΛ είπε μιλώντας στο OPEN ότι «αυτή η κατάσταση είναι κάθε εβδομάδα. Καταρχάς έχουν γίνει καταγγελίες και από φοιτητικούς συλλόγους, αφού πολλοί φοιτητές ταξιδεύουν καθήμενοι στα σκαλιά. Κάθε εβδομάδα τσακώνεται ο κόσμος με τους οδηγούς, που δεν φταίνε οι άνθρωποι. Για φανταστείτε να γίνει ένα απότομο φρενάρισμα στη γέφυρα, όπου περνούν και νταλίκες και να πέσουν οι άνθρωποι πάνω στον οδηγό. Θα εγκλωβιστεί και ο οδηγός. Η κατάσταση είναι τραγική. Και για να το συνδέσω και με ό, τι έγινε στα Τέμπη, τα ΚΤΕΛ παίρνουν κόσμο από το Αιτωλικό, από το Αντίρριο. Αριθμούνται αυτές οι θέσεις; Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που επιβιβάζονται;».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ