Δώρα Ζέμπερη: Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Για τον Νοέμβριο αναβλήθηκε η δίκη για τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη.

Η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, θα άρχιζε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, ωστόσο τόσο η μητέρα της άτυχης Δώρας, όσο και οι δικηγόροι του θύματος, αλλά και του κατηγορούμενου, ζήτησαν την αναβολή της δίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη είχε επικαλεστεί λόγους υγείας και ως εκ τούτου, δεν παρέστη στο δικαστήριο. Αντιθέτως, από νωρίς το πρωί βρέθηκε στα δικαστήρια ο πατέρας της.

Ο 60χρονος κατηγορούμενος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε δυο φορές ισόβια και επιπλέον εννέα μήνες για την δολοφονία της αδικοχαμένης Δώρας στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 18 Οκτωβρίου 2017.

Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί κατακρεουργημένη μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς είχε δεχτεί 14 μαχαιριές στην πλάτη και στον θώρακα, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα στο χέρια.

Ο κατηγορούμενος αρχικά ομολόγησε την πράξη του, αλλά αργότερα, με υπόμνημα του, τόνισε ότι οι αληθινοί δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και ότι ο ίδιος δεν σκότωσε αλλά την τραυμάτισε στην προσπάθεια του να της κλέψει την τσάντα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, δυο άτομα του υποσχέθηκαν 30.000 ευρώ για να τους παραδώσει την τσάντα της εφοριακού.Πηγή πληροφοριών: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ