Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ισόβια και από το Εφετείο στους δράστες

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν, όπως και πρωτόδικα, την Πέμπτη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, οι Αλβανοί δράστες – οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί – της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη με τον δικηγόρο του θύματος, Θεόδωρο Μαντά να δηλώνει πως «3,5 χρόνια μετά, ολοκληρώθηκε μια επίπονη διαδικασία για την οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και επιβεβαιώθηκε ότι η στυγνή δολοφονία ενός αθώου συναδέλφου οργανώθηκε και εκτελέστηκε από ανθρώπους, τόσο εντός όσο και εκτός των φυλακών».

«Χρέος και υπόσχεση όλων μας είναι να μην επιτρέψουμε να χαθεί στη λήθη του χρόνου το ήθος, η ακεραιότητα και η διαδρομή του σπουδαίου συναδέλφου μας Μιχάλη Ζαφειρόπουλου», ανέφερε ακόμη ο κ. Μαντάς.

Ο γνωστός δικηγόρος, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε μέσα στο δικηγορικό γραφείο του επί της οδού Ασκληπιού στο κέντρο της Αθήνας, τον Οκτώβριο του 2017.

Οι επικίνδυνοι κακοποιοί εισήλθαν στο γραφείο του ως υποψήφιοι πελάτες, αλλά στην πραγματικότητα εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου που τους είχε αναθέσει βαρυποινίτης ομοεθνής τους μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ