Δολοφονία στην Ξάνθη: «Αν πειράξετε την οικογένειά μου, θα σας σκοτώσω όλους» – Το βίντεο που ανέβασε ο δράστης στο ΤikTok

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία 46χρονου στο Δροσερό Ξάνθης και το γεγονός ότι ο δράστης ύστερα από το έγκλημα δημοσίευσε βίντεο στο TikTok.

Στο βίντεο ο δράστης μιλώντας στα τουρκικά εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας το θύμα του «ρουφιάνο». Στην συνέχεια οργισμένος απειλεί πώς «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον δράστη να κατευθύνεται προς το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και τελικά να εισέρχεται εντός του κτιρίου για να παραδοθεί.

Το έγκλημα διαπράχθηκε, όπως ισχυρίστηκε ο 37χρονος δράστης που παραδόθηκε στην Αστυνομία, επειδή «χάλασε» ο γάμος των παιδιών μεταξύ των δύο οικογενειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 37χρονος μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του εισέβαλαν στο σπίτι του 46χρονου σε οικισμό Ρομά και έσπασαν την πόρτα του δωματίου, όπου κοιμόταν. Μαζί του στο δωμάτιο ήταν η σύζυγός του, ο γιος του και τα τέσσερα ανήλικα εγγόνια του. Ο δράστης τον πυροβόλησε 5 φορές στην θωρακική-κοιλιακή χώρα και στην πλάτη. Στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης από τον γιο του σε κρίσιμη κατάσταση και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο. Οι γιατροί παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ