Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Νέο ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με τον πυροβολισμό και τις κινήσεις του δράστη

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την υπόθεση δολοφονίας του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κυπαρισσία, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας, καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις του 72χρονου δράστη, ο οποίος μπαίνει με το όπλο του μέσα στο κατάστημα και ακούγεται ο ένας πυροβολισμός, που έκοψε το νήμα της ζωής στον άτυχο 39χρονο, πατέρα μικρού παιδιού. Ακολουθεί φασαρία και αναστάτωση, ενώ ο ηλικιωμένος βγαίνει από το μαγαζί και αρχίζει να περιφέρεται έξω από το κατάστημα, περπατώντας σαστισμένος πάνω κάτω στο πεζοδρόμιο. Στις εικόνες καταγράφεται και η στιγμή που το θύμα μεταφέρεται με φορείο στο ασθενοφόρο. Ο 39χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και δυστυχώς υπέκυψε στο τραύμα που του επέφερε ο δράστης στην κοιλιακή χώρα.

Δείτε το βίντεο από το ionian channel:

Ο “φουσκωμένος” λογαριασμός

Η δολοφονία του 39χρονου φαίνεται πως έγινε για έναν λογαριασμό κινητού τηλεφώνου, που σύμφωνα με τον δράστη, ήταν “φουσκωμένος”. Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 72χρονος μετέβη στο κατάστημα, προκειμένου να ζητήσει τον λόγο για τον λογαριασμό των 170 ευρώ, ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος 39χρονος προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση, ο ηλικιωμένος έφυγε, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο. Πυροβόλησε μία φορά τον 39χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός. Λίγη ώρα μετά το έγκλημα, ο δράστης παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, όπως ανέφερε ο Alpha, υποστήριξε ότι το σοκαριστικό έγκλημα, ήταν για τον ίδιο “ζήτημα τιμής”. “Δεν μου έδινε εξηγήσεις για τον λογαριασμό μου και με έβρισε, με πρόσβαλε. Θίχτηκα” φέρεται να είπε ο 72χρονος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι το περίστροφο που χρησιμοποίησε ήταν δώρο από τον αδελφό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ