Δολοφονία στην Άρτα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του φερόμενου δράστη – Θέμα χρόνου η σύλληψή του

Σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος φερόμενος δράστης, αμέσως μετά την δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι της ορεινής Άρτας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα. Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 το απόγευμα, ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Άρτα: Πυροβόλησε και κατά της συζύγου του ο 29χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 29χρονος φέρεται να πυροβόλησε και κατά της 36χρονης εν διαστάσει συζύγου του, όμως δεν την πέτυχε. Το ζευγάρι είχε χωρίσει επειδή ο 29χρονος φέρεται να κακομεταχειριζόταν την 36χρονη και ο πατέρας της την πήρε στο χωριό. Αυτή η φυγή της 36χρονης φέρεται να εξόργισε τον 29χρονο, ο οποίος προσπάθησε να σκοτώσει και τους δύο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ