Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Πριν από λίγο το έμαθα από το ίντερνετ» λέει η αδελφή του 57χρονου θύματος

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 57χρονου από την Αγία Βαρβάρα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά που δέχθηκε από την καραμπίνα του 68χρονου πεθερού του.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε και η αδελφή του θύματος, όπου είπε: «Δεν μπορώ να σας μιλήσω, συγγνώμη δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω τίποτα ειλικρινά σας μιλάω. Κι εγώ πριν από λίγο το έμαθα από το ίντερνετ. Δεν με ειδοποίησε κανένας από το αστυνομικό τμήμα, τίποτα. Προσπαθώ να βρω άκρη».

Το χρονικό της δολοφονίας

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε σε τριώροφη πολυκατοικία επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 14, περίπου στις 19:15 το απόγευμα. Μεταξύ των δύο αντρών φέρεται να είχε προηγηθεί έντονος καβγάς, με αφορμή την συμπεριφορά του 57χρονου θύματος προς την σύζυγο και κόρη του 69χρονου, και μάλιστα μπροστά στα μάτια ενός εκ των τριών ανήλικων παιδιών του, στην αυλή του σπιτιού τους.

Την Αστυνομία μετά το φονικό ειδοποίησε ο γιος του δράστη, αστυνομικός στο επάγγελμα, ο οποίος άκουσε τους πυροβολισμούς. Όταν έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης κυκλοφορούσε με την καραμπίνα στο χέρι. Η σύζυγος του θύματος και κόρη του 69χρονου βρισκόταν εκείνη την ώρα στην Σπάρτη, όπου είναι ο τόπος καταγωγής της.

Το θύμα που ήταν γιατρός, άφησε προσωρινά τα δύο του παιδιά στον κουνιάδο του που τυγχάνει αστυνομικός στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και πήγε να πάρει το άλλο του παιδί από κάπου για να επιστρέψουν μαζί.

Η οικογένεια του θύματος έμενε στον 1ο όροφο, στον 2ο όροφο έμενε ο αστυνομικός και στο ισόγειο ο 69χρονος με την σύζυγό του. Όταν επέστρεψε ο γιατρός με το παιδί του, ο 69χρονος πεθερός του βγήκε έξω, τσακώθηκαν, και στη συνέχεια άρπαξε μία καραμπίνα και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Οι γείτονες βρίσκονται σε σοκ και όπως αναφέρουν δεν περίμεναν ποτέ αυτή την εξέλιξη.  Επιπλέον επισημαίνουν πως δεν έχουν υπάρξει περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην οικογένεια.

Όπως επεσήμανε ο Σταύρος Μπαλάσκας στο Mega, «Ο θύτης ισχυρίζεται πως η κόρη του δεν περνούσε καθόλου καλά και ότι είχε πολύ σοβαρά προβλήματα με το θύμα. Ωστόσο αυτό που ισχυρίζεται ο 69χρονος, διαψεύδεται από τον αστυνομικό γιο του. Στην συγκείμενη περίπτωση έγινε μια στιχομυθία, ένας καυγάς και το αποτέλεσμα ήταν ο πυροβολισμός. Όταν το άκουσε ο γιος του, κατέβηκε αμέσως κάτω του είπε «τι έκανες» και αμέσως κάλεσε το 100. Όταν έφτασε η Άμεση Δράση συνέλαβε τον 69χρονο. Η σύζυγος του άτυχου ουρολόγου μετέβη στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταθέσει. το ένα μικρό ανήλικο παιδί ήραν μπροστά στο φονικό, όταν δηλαδή παρέδιδε το θύμα στον αδερφό της συζύγου το παιδί για να το φυλάξει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ