Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Οι κόρες της 64χρονης ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του πατέρα τους

Της Άννας Κανδύλη

Παράσταση πολιτικής αγωγής, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του πατέρα τους, δήλωσαν σήμερα το πρωί οι δυο κόρες της 64χρονης που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγο της στην Αγία Βαρβάρα. Οι δυο γυναίκες συνοδεύοταν από τον αδελφό της μητέρας τους και την δικηγόρο τους, Γιαννα Παναγοπούλου.

«Ήρθαμε εδώ να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του κυρίου κατηγορουμένου, να εισφέρουμε στοιχεία και μάρτυρες για λογαριασμό της οικογένειας των κοριτσιών του θύματος αλλά και του αδελφού της προκειμένου να υποστηριχθεί κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορουμένου. Η θέση μας είναι ότι πρόκειται για μία ανθρωποκτονία από πρόθεση, για ένα έγκλημα προσχεδιασμένο. Ο κατηγορούμενος γνώριζε την διαδρομή του θύματος, γνώριζε τι ώρα σχολάει από την εργασία της, την περίμενε από τις 8 το απόγευμα. Λίγο μετά τις οκτώ όταν η γυναίκα αυτή έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας την. Η ιατροδικαστική έκθεση είναι ενδεικτική και μαρτυρά την ανθρωποκτονία από πρόθεση, δεδομένου ότι ο θάνατός της επήλθε συνέπεια των κακώσεων κεφαλής και θώρακος. Την πυροβόλησε στο κεφάλι, με χτυπήματα τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλέσουν τον θάνατο της» ανέφερε η κ. Παναγοπούλου.

“Η μάνα μου έφυγε άδικα”

Να αποδοθεί δικαιοσύνη για την μητέρα της ζήτησε η μια από τις κόρες της 64χρονης, λέγοντας: «Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας και θέλουμε να νικήσουμε. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα». Ξεσπώντας σε λυγμούς ο αδελφός της δολοφονηθείσας είπε πως «Ήταν ένας άγγελος η αδελφή μου. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.