Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Ο πεθερός ήταν περίεργος άνθρωπος, δεν είχαν πολλές σχέσεις» – Τι αποκαλύπτει φίλος του θύματος

Μία νέα μαρτυρία έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση δολοφονίας του 57χρονου από τον πεθερό του, το απόγευμα του Σαββάτου (24/2), στην Αγία Βαρβάρα.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 69χρονου πεθερού ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη και στην σύζυγο του δράστη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα, ο 69χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως οδηγήθηκε στο έγκλημα γιατί ο γαμπρός του φερόταν άσχημα στην κόρη του, κάτι όμως που διαψεύδει κατηγορηματικά ο γιός του δράστη και κουνιάδος του θύματος, ο οποίος είναι αστυνομικός και ήταν αυτός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση για το έγκλημα.

Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο οικογενειακό σπίτι και συγκεκριμένα στο ισόγειο έμεναν τα πεθερικά, στον πρώτο όροφο η κόρη με τον σύζυγό της και στον 2ο όροφο ο αστυνομικός γιος.

Τι λένε η αδελφή του θύματος και ένας φίλος του

Στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε η αδελφή του θύματος, αλλά και ένας φίλος του ζευγαριού. Η αδελφή του 57χρονου είπε για το θύμα: «Πάρα πολύ καλός, πάρα πού καλός, Φρόντιζε τα παιδιά του, την οικογένειά του, ήταν πάρα πολύ καλός. Δεν ξέρω… δεν ξέρω λεπτομέρειες. Δεν ξέρω να σας πως κάτι άλλο. Εγώ τον ξέρω επειδή ήταν χρόνια αδελφός μου. Αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να πω».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 69χρονος δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως «η κόρη μου δεν περνούσε καλά με τον… Δεν ήταν ευτυχισμένη».

Στο Mega μίλησε και ένας στενός φίλος του γιατρού, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του πεθερού του. «Το έμαθα εντελώς τυχαία και πήγα κατευθείαν από το σπίτι, το οποίο το είχαν αποκλείσει οι αστυνομικοί και δεν μπορούσα να πλησιάσω. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, δηλαδή. Εγώ έχω πάει και σπίτι του. Γενικά είμαστε φίλοι πολλά χρόνια, και σαν γιατρό τον είχα και φίλο. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο πεθερός ήταν ένας περίεργος άνθρωπος και δεν είχαν πολλές σχέσεις, ούτε η ιδία η κόρη του, ούτε ο ίδιος ο… Εγώ αυτό γνωρίζω. Τώρα, από αυτό μέχρι το να πάρει μία καραμπίνα και να του αφαιρέσει τη ζωή, δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συνέβη», είπε αρχικά.

Ο φίλος του γιατρού και της συζύγου του, τόνισε πως «όσο γνωρίζω εγώ, ήταν πραγματικά πολύ αγαπημένο το ζευγάρι. Δηλαδή και στο ιατρείο του όποτε πήγαινα, πέντε λεπτά κάναμε το θέμα “γιατρός-ασθενής” και την υπόλοιπη μισή ώρα συζητούσαμε σαν φίλοι. Ήξερα πως ήταν πολύ αγαπημένοι,  με τα παιδάκια τους, κανένα πρόβλημα. Έχω παρευρεθεί και στον γάμο του και στις βαπτίσεις των παιδιών τους στο χωριό. Σε όλες τις χαρές τους ήμουν παρών και επαγγελματικά και σαν φίλος, οπότε έχω δει από πρώτο χέρι την οικογένεια τους, πόσο αγαπημένοι ήταν. Και να πω και κάτι, ήταν από τους ανθρώπους που δεν έδινε δικαιώματα, είχε μάτια μόνο για τη γυναίκα του».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ