Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: “Αν το έκανε, να καταδικαστεί” δηλώνει ο πατέρας του 16χρονου – ΒΙΝΤΕΟ

Την καταδίκη του γιου του, αν και εφόσον ήταν αυτός που διέπραξε τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα ζήτησε μέσω δηλώσεων του στο Mega o πατέρας του 16χρονου, ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Έχω πέσει από τα σύννεφα, άμα το έκανε αυτό για εμένα να καταδικαστεί. Τέλος. Ας είναι γιος μου, ας είναι όποιος είναι δεν με ενδιαφέρει. Έχω εμπιστοσύνη όμως στην αστυνομία και στους δικαστές», δήλωσε ο πατέρας του 16χρονου, ο οποίος εν συνεχεία περιέγραψε για το πώς είναι ο γιος του.

«Καλό παιδί είναι, δεν έχει δείξει τίποτα, τώρα δεν ξέρω μήπως του είχαν ρίξει τίποτα και έφτασε σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω.», είπε αναφέροντας πως πρόσφατα είχε προειδοποιήσει τον γιο του για τις παρέες του.

«Τις παρέες τις είχα γνωρίσει κανα δυο φορές στην Αθήνα και του είχαμε πει με τη μάνα του, μακριά από τα παιδιά αυτά. «Όχι ρε μπαμπά. Όχι ρε μαμά. Είναι καλά παιδιά», «τι καλά παιδιά ρε(…); Γυαλίζει το μάτι αφού, δεν ξέρω του λέω;». Όχι ρε μπαμπά, όχι ρε μπαμπά. Ήταν φίλοι, μα ήταν φίλοι, βγαίνανε συνέχεια μαζί.», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ