Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Βίντεο με τους εκτελεστές έχουν στα χέρια τους οι Αρχές – Πιθανόν να μην έχουν φύγει από το νησί

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου επιχειρηματία, στη Ζάκυνθο, καθώς οι αστυνομικές Αρχές φαίνεται πως έχουν στη διάθεσή τους βίντεο με τους εκτελεστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το ΟΡΕΝ, πρόκειται για ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που έχει καταγράψει τη διαδρομή διαφυγής των δραστών της δολοφονίας. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, θεωρούν βέβαιο ότι οι εκτελεστές είχαν “προβάρει” τη διαδρομή διαφυγής, λίγο πριν εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου.

Μάλιστα, όσο περνούν οι ώρες, φαίνεται πως απομακρύνεται το ενδεχόμενο οι δράστες να έχουν φύγει από το νησί και γι’ αυτό τον λόγο γίνονται έρευνες σε καταλύματα και σπίτια, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στα ίχνη τους.

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, αναφέρουν πως το θύμα είχε κατονομάσει οκτώ πρόσωπα, ανάμεσά τους επιχειρηματίες και επίορκους αστυνομικούς, ενώ είχε καταφύγει στις απαραίτητες νομικές διαδικασίες ώστε να βρεθούν οι δράστες και ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης πριν από 11 μήνες, κατά την οποία είχε δολοφονηθεί η σύζυγός του και ο ίδιος είχε τραυματιστεί σοβαρά, αλλά και για να προστατευθεί από ένα νέο συμβόλαιο θανάτου, κάτι που όμως δεν κατάφερε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.