Δολοφονία στη Δάφνη: Αποκαλύψεις σοκ για την κακοποίηση της 31χρονης από τον συζυγοκτόνο

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία της 31χρονης Άννας, από τον σύζυγό της, στη Δάφνη. Η άτυχη γυναίκα φαίνεται πως είχε πέσει κι άλλες πολλές φορές θύμα κακοποίησης από τον 39χρονο, ενώ η γειτόνισσα του ζευγαριού, είχε καλέσει την αστυνομία πριν από 19 ημέρες, καταγγέλλοντας περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το mega, στο παρελθόν ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε επιτεθεί λεκτικά και είχε κινηθεί απειλητικά εναντίον της άτυχης γυναίκας, ακόμη και την ώρα που εργάζονταν, στο ψητοπωλείο που διατηρούσαν στην περιοχή.

Πώς έγινε η δολοφονία

Η δολοφονία έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Στις 10.00 το πρωί, ο 39χρονος αλβανικής καταγωγής πήρε τον 11 ετών γιο τους και τον πήγε να κάνει προπόνηση στο ποδόσφαιρο. Όταν επέστρεψε στο σπίτι, είχε έντονο καβγά με την σύζυγό του. Άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και της επιτέθηκε, μαχαιρώνοντάς την τουλάχιστον δύο φορές. Το θανατηφόρο τραύμα φαίνεται πως ήταν αυτό που της κατάφερε στον λαιμό. Ο δράστης πήγε στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης και ομολόγησε ότι σκότωσε την γυναίκα του. “Σκότωσα τη γυναίκα μου μέσα στο διαμέρισμα που μέναμε, την ζήλευα παράφορα”, φέρεται να δήλωσε. Οταν οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου, εντόπισαν την 31χρονη Άννα νεκρή, πάνω στο κρεβάτι της. Είχε βρει ακαριαίο θάνατο από τις μαχαιριές του συζύγου της.

Την είχε χτυπήσει πολλές φορές

Όπως μετέδωσε το mega, η γυναίκα είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη της, με την οποία είχε έρθει πολύ κοντά, ότι ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει πολλές φορές μέσα στο σπίτι τους και ήθελε να την έχει υπό πλήρη έλεγχο, εγκλωβισμένη. Οι γείτονες την είχαν ακούσει κι άλλες φορές να καλεί σε βοήθεια. Οι γονείς της 31χρονης μένουν σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι, ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως αισθανόταν αρκετά μόνη της.

Τι δήλωσε η γειτόνισσα του ζευγαριού

Η γειτόνισσα, που είχε καλέσει την αστυνομία στις 11 Ιουλίου, δήλωσε στο mega: “…εκείνη την ημέρα είχαμε ακούσει πολλή φασαρία, έπιπλα, έναν γενικότερο πανικό εντός σπιτιού, την είχα ακούσει να φωνάζει βοήθεια. Απευθείας με το που φώναξε βοήθεια, σήκωσα το τηλέφωνο κάλεσα το 100, έκανα καταγγελία για οικογενειακή βία, έδωσα το δικό μου το κουδούνι για να μπορέσουν να έχουν άμεση πρόσβαση. Περίμενα στο μπαλκόνι, ήρθαν μετά από 25 λεπτά, το περιπολικό πέρασε, άνοιξαν τα παράθυρα, δεν κατέβηκε κάποιος και έφυγαν”.

Η ίδια τόνισε πως “δεν ήταν η πρώτη φορά που τους είχαμε ακούσει να τσακώνονται, είχε γίνει ένα παρόμοιο περιστατικό, δεν μπορώ όμως να θυμηθώ. Μπορεί να είναι και μήνες πιο πριν, το οποίο με είχε θορυβήσει για πρώτη φορά, το οποίο είχε σταματήσει, αλλά μέχρι εκεί. Αλλά τσακωμοί υπήρχαν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ