Δολοφονία στα Πατήσια: “Μου τη βάρεσε στο κεφάλι ο μεγάλος και τον έσφαξα”

Με μια κυνική ομολογία στην αστυνομία, ο 59χρονος ομολόγησε ότι κατέσφαξε τον αδερφό του, επειδή “του τη βάρεσε στο κεφάλι”. Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία στα Πατήσια, δείχνουν ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 59χρονος δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι ο αδελφός του ήταν πρώην αστυνομικός και τον κακομεταχειριζόταν συχνά. “Με χτυπούσε και δεν μου φερόταν καλά. Είχαμε προσωπικές και οικονομικές διαφορές για το σπίτι” ανέφερε στους αστυνομικούς. Ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Οι γείτονες λένε ότι ο 59χρονος είχε προβλήματα, πήγαινε στο γιατρό, αλλά κανείς δεν ήξερε αν έπαιρνε κανονικά τα φάρμακά του.

Ο 59χρονος σκότωσε τον αδελφό του και στη συνέχεια παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Η δολοφονία έγινε στην οδό Καυταντζόγλου 15 και στη συνέχεια πήγε μόνος του στο ΑΤ της περιοχής. Τα πρώτα του λόγια ήταν: “Γειά σας, σκότωσα τον αδελφό μου”.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στη διεύθυνση που τους έδωσε, και βρήκαν το πτώμα του άτυχου 69χρονου, όπως ακριβώς είχε περιγράψει ο δράστης. Το θύμα έχει πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και στην κοιλιά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ