Δολοφονία Καραϊβάζ: Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης

Τρεις μήνες συμπληρώνονται σε λίγες μέρες από την εκτέλεση του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ μπροστά στο σπίτι του στον Άλιμο και οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η ομάδα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση, θεωρεί δεδομένο, με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, πως το κίνητρο της δολοφονίας δεν ήταν κάποιες προσωπικές οικονομικές διαφορές, αλλά πηγάζει από την επαγγελματική δραστηριότητα του θύματος. Αυτό, βέβαια, δεν μπορούν να το αποσαφηνίσουν πλήρως γι’ αυτό και δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας. Δηλαδή στους δύο άνδρες που προσέγγισαν τον Γιώργο Καραϊβάζ και τον εκτέλεσαν το μεσημέρι της 9ης Απριλίου.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι ερευνητές της Ασφάλειας κρατούν μυστικά όσα στοιχεία έχουν στα χέρια τους για τους δολοφόνους που, όμως, φαίνεται πως δεν είναι αρκετά για να τους οδηγήσουν αυτή τη στιγμή στην ταυτοποίηση τους και την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Περισσότερα από 100 βίντεο, μαρτυρίες και τηλεφωνικές επικοινωνίες βρίσκονται ακόμα πάνω στο τραπέζι του Ανθρωποκτονιών. Δεδομένα που, όπως λένε οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., χρειάζονται χρόνο, προκειμένου να αναλυθούν και να δώσουν κάποιο αποτέλεσμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ