Δολοφονία Γραικού: Υπήρχε φήμη ότι ο κατηγορούμενος ήταν τραμπούκος, λέει ο γιος του θύματος

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού από τον 47χρονο έμπορο κρεάτων τον Νοέμβριο του 2016 στο Ανατολικό Θεσσαλονίκης. Η σημερινή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ξεκίνησε με την κατάθεση του γιου του θύματος Αρχιμήδη Γραικού ο οποίος ανέφερε στο δικαστήριο ότι έμαθε για την εξαφάνιση του πατέρα του από τη μητέρα του.

“Παίρναμε συνεχώς τηλέφωνο σε συγγενείς και φίλους για να μάθουμε τι συνέβη” είπε χαρακτηριστικά. “Την επόμενη μέρα είδα τον κατηγορούμενο έξω από το σφαγείο και μας έλεγε ότι είναι στο πλευρό μας και ότι θα μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούμε”.

“Μας είπε ότι έφυγαν προς διαφορετική κατεύθυνση. Γνώριζα ότι ο πατέρας μου είχε να παίρνει χρήματα από τον κατηγορούμενο. Πήγε στην κτηνοτροφική του μονάδα για να ζητήσει τις προηγούμενες οφειλές”, πρόσθεσε.

Ακόμη ο γιος του θύματος κατέθεσε ότι έμαθε σε μεταγενέστερο χρόνο ότι ο κατηγορούμενος έκανε παράνομες δουλειές και ότι μόλυνε επίτηδες τα ζώα του για να παίρνει επιδοτήσεις, οι οποίες δεν έγιναν δεκτές από τους κτηνιάτρους.

“Έμαθα ότι εμπλεκόταν στον ξυλοδαρμό ενός φίλου της κόρης του. Υπήρχε η φήμη στο χωριό ότι ήταν τραμπούκος. Τον φοβόντουσαν. Ήταν 120- 130 κιλά” ανέφερε ο ίδιος.

Πηγή: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ