Δολοφονία Γραικού: “Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια που έκρυβαν” λέει η χήρα του κτηνοτρόφου

Του Αλέξανδρου Κόντη

Πτυχές της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού που μέχρι και πριν από πολύ λίγες ημέρες παρέμεναν άγνωστες ακόμα και στους πιο στενούς συγγενείς του, πρόκειται να αποκαλυφθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Όπως δηλώνει στη Realnews η Δέσποινα Γραικού, χήρα του κτηνοτρόφου που βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητό του σε έκταση στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν αναμένεται να καταρρίψουν πλήρως τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης του 47χρονου εμπόρου κρεάτων που τον δολοφόνησε.

“Είμαστε εν αναμονή πολύ σημαντικών εξελίξεων και αποκαλύψεων. Αυτά που ισχυρίζεται η πλευρά του κατηγορουμένου δεν ισχύουν. Υπάρχουν στοιχεία που μέχρι πρότινος δεν γνώριζα ούτε εγώ και θα παρουσιαστούν μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες στη δίκη. Τότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια που προσπάθησαν να κρύψουν” λέει στην Realnews η Δ. Γραικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν στη δίκη αφορούν τις ενέργειες του δράστη κατά τη μεγάλη επιχείρηση που έστησε για να καλύψει τη δολοφονία του κτηνοτρόφου.

ΠΗΓΗ: Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ