Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Ξέσπασε σε λυγμούς η Βικτώρια Καρύδα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε λυγμούς ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα τη στιγμή που έφτασαν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου οι δύο άνδρες οι οποίοι κατηγορούνται για την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μία φίλη της τη συνόδευσε εκτός της αίθουσας προκειμένου να συνέλθει

Η Βικτώρια Καρύδα δηλώνει αποφασισμένη να βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες για να ακούσει από τα χείλη των κατηγορουμένων ποιοι βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του συζύγου της.

Ο κ. Ανδρέας Μήτσαινας, δικηγόρος μάρτυρα – κλειδί στην υπόθεση μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ανέφερε ότι “στα πλαίσια της ακροαματικής διαδικασίας κλήθηκε και η εντολέας μου, η οποία θα κληθεί να καταθέσει τις επόμενες μέρες. Από τις απομαγνητοφωνήσεις προκύπτουν κάποιες συνομιλίες με το θύμα για τις οποίες θα κληθεί να δώσει κάποιες καταθέσεις. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να προκαταλάβω το τι θα καταθέσει στο ακροατήριο. Στα πλαίσια της διερεύνησης της υπόθεσης η ίδια θέλει να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση και για αυτό την ημέρα την οποία θα κληθεί να καταθέσει θα είναι εδώ, ζήτησε και τη δική μου συνδρομή υπό την έννοια ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ πάλι ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης και ένιωσε την ανάγκη να έχει και τον δικηγόρο της στη συγκεκριμένη διαδικασία” και πρόσθεσε:

“Από όσο μου έχει πει η ίδια, διότι δεν έχω έρθει σε επαφή με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, οι σχέσεις τους ήταν τυπικές προσωπικές… Σαφώς υπάρχουν κάποιες συνομιλίες, τις οποίες όμως δεν γνωρίζω”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ