Δολοφονία Γιάννη Μακρή: «Ποιος θα μου γυρίσει τον άνδρα μου πίσω;» ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα

«Καμία καταδικαστική απόφαση δεν θα γυρίσει τον άνδρα μου πίσω» ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα, μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας που καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τον 33χρονο Βούλγαρο για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ενώ αθώωσε κατά πλειοψηφία λόγω αμφιβολιών τον 37χρoνο αδελφό του κατηγορουμένου.

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Ισόβια στον βασικό κατηγορούμενο – Αθώος λόγω αμφιβολιών ο αδελφός του

Η δολοφονία του επιχειρηματία είχε γίνει έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Βούλας, τον Οκτώβριο του 2018.

Στις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της, η Βικτώρια Καρύδα είπε: «αφαίρεσαν μία ψυχή, έφυγε ο άνθρωπός μου και μπαμπάς των παιδιών μου. Μου λείπει πάρα πολύ ο άνδρας μου. Πώς μπορώ εγώ να νιώθω; Ποιος θα μου γυρίσει τον άνδρα μου πίσω; Είναι ψυχολογικός πόλεμος και είμαστε εδώ 4,5 χρόνια και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Ζω με αυτό τον θύμο, δεν δέχομαι που ο άνδρας μου δεν είναι μαζί μου. Πώς μπορώ να νιώθω;».

«Σκέφτομαι τον άνδρα μου κάθε μέρα, λείπει από την ζωή μου. Ο  άνθρωπός μου λείπει από την ζωή μου» είπε η Βικτώρια Καρύδα στην εκπομπή T-live και πρόσθεσε: «Ζω για τα παιδάκια μου, με κάνουν χαρούμενη αυτά και οι φίλοι μου. Θέλω τον άνδρα μου πίσω. Δεν θα γυρίσει ποτέ και δεν μπορώ να το δεχτώ. Ζω με αυτό το βάρος και με αυτόν τον πόνο, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν χαρούμενες στιγμές στην ζωή μου. Είμαι και μπαμπάς και μαμά. Προσπαθώ να μεγαλώσω τα παιδιά με σωστό τρόπο και να έχουν δυνατό χαρακτήρα. Αυτό είναι πολύ δύσκολη δουλειά. Τα παιδιά μου γράφουν ακόμα γράμματα και βάζουν πίσω από τις φωτογραφίες του μπαμπά, ότι τους λείπει και ζητούν ένα θαύμα να γυρίσει πίσω».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος της οικογένειας του Γιάννη Μακρή, σημείωσε ότι «δεν έχουμε τελειώσει, έχουμε πορεία που θα τελειώσει όταν βρεθούν οι άνθρωποι που όπλισαν το χέρι του δολοφόνου».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ