Δολοφονία Άλκη: “Ποιος χτύπησε ποιον και με ποιο αντικείμενο” ψάχνει η ανακρίτρια – Κάλεσε ξανά έναν εκ των κατηγορουμένων

Διευκρινίσεις κλήθηκε να δώσει σήμερα στην ανακρίτρια ένας εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Μετά την υποβολή του ιατροδικαστικού πορίσματος για τον θάνατο του 19χρονου Άλκη, φαίνεται ότι προέκυψαν κάποια ζητήματα, για τα οποία κλήθηκε να καταθέσει συμπληρωματικά ο 20χρονος Α.G., αλβανικής καταγωγής.

Ο 20χρονος κατηγορούμενος πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι της 7ης τακτικής ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης κατά του Άλκη και της παρέας του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η ανακρίτρια ζήτησε από τον κατηγορούμενο να καταθέσει συμπληρωματικά σχετικά με τους κατηγορούμενους που κρατούσαν τα μαχαίρια και τα άλλα όπλα (δρεπάνι, κοντάρια κλπ.) αλλά και για την εμπλοκή του καθενός στην θανατηφόρα επίθεση. Δηλαδή ζήτησε να μάθει ποιος χτύπησε ποιον και με ποιο αντικείμενο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν προέκυψε κάτι καινούργιο και η ποινική δίωξη δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Οι 12 εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, από κοινού.

Ο 20χρονος από την πρώτη στιγμή αρνείται ότι έχει σχέση με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ωστόσο, παραδέχεται ότι χρησιμοποίησε το μαχαίρι για να πλήξει τον φίλο του Άλκη, ο οποίος προσπάθησε να τον απωθήσει με ένα κράνος μηχανής, που κρατούσε στα χέρια του.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος φέρεται να ήταν συνοδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, που σταμάτησε επί της οδού Πλαστήρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως φίλαθλοι του Άρη τον έχουν αναγνωρίσει ως εκείνον που ρώτησε “τι ομάδα είστε”. Παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε μαχαίρι -το οποίο δεν βρέθηκε- και ισχυρίστηκε ότι αυτοτραυματίστηκε με αυτό στο χέρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ